Eurobasket

Μαριάνοβιτς: «Αληθινός ηγέτης ο Μπογκντάνοβιτς»

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς εξήρε τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αλλά και τη Σλοβενία, αντίπαλο της Σερβίας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ.

Ο γίγαντας της Σερβίας, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ημιτελικού με τη Ρωσία, τα ηγετικά προσόντα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αλλά και τον τελικό με τη Σλοβενία.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Μας είχαν κερδίσει στον όμιλο και σήμερα δεν μας άφησαν να ηρεμήσουμε καμία στιγμή, καθώς συνεχώς έβρισκαν τρόπο να επιστρέφουν στο ματς. Όμως κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε την πρόκριση», ανέφερε ο «Μπόμπι».

Όσο για τον Μπογκντάνοβιτς τόνισε: «Είδατε όλο τι έκανε πάλι. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης για μας. Ένας ηγέτη! Έδειξε και πάλι την αξία του σε κρίσιμες στιγμές. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο εγώ γι’ αυτό».

Τέλος, για τον τελικό ο σέντερ των Πίστονς είπε: «Η Σλοβενία παίζει καταπληκτικά, τα κάνει όλα σχεδόν τέλεια. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά απέναντί τους για να κερδίσουμε και φυσικά να περιορίσουμε παίκτες όπως ο Ντράγκιτς και ο Ντόντσιτς που κάνουν σπουδαίο τουρνουά. Πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, έχουμε καλές πιθανότητες για το χρυσό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x